Comfortabel worden met paarden

Paarden, Paar, Wilde Paarden, Dieren

Als je je op je gemak wilt voelen met paarden, dan is cross-country paardrijden waarschijnlijk de beste keuze. Dat komt omdat er, in tegenstelling tot de plezierpas, de mogelijkheid bestaat om off-tempo te gaan. Als het paard braaf is, kan hij je in een gestaag tempo meenemen op het parcours, zodat je kunt volgen als het parcours staat waarin je je verbeeldt te zijn. Het paard en de ruiter kunnen heel goed op elkaar worden afgestemd en communicatie zal duidelijk zijn . Je kunt in deze runs veel mooie houdingen aannemen, omdat het paard per ongeluk naar links of rechts kan gaan zonder problemen de commandostructuur op te sturen, van de grond, van ruiter naar paard.

Als dit intimiderend lijkt, zal het snel voorbijgaan met oefenen. Misschien zal het enige tijd duren om de heupaandacht en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, maar het zal gebeuren. Heb vertrouwen en ga daarin mee.

Westerse regio's verschillen op twee manieren van de rest van de wereld. Ten eerste worden paarden geboren uit onderdompeling. Dus als je ze begint te volgen, zullen ze je waarschijnlijk wat inleidende diensten geven en zullen ze niet zo dominant in houding zijn. Het tweede verschil is dat de paarden het grootste deel van hun leven in kuddes leven. U kunt dingen lezen die erop staan; "Een paard is zo goed als de mensen die met hem werken". In dit geval is het vaker de eigenaar dan het paard die Fox-Hunt met een paard nodig heeft. Westerse gebieden zijn minder voorspelbaar dan sommige gebieden, dus je moet er misschien vanuit gaan dat het paard langzaam vooruit gaat. Haast je niet, omdat ze misschien voelen dat je een agenda hebt en haastig wegrennen, maar stop ook niet. Soms ruiken paarden de richting van een Predation-signaal, dus als je een Predation-zadel hebt,

Paarden vinden het prettig als ze geleid worden, dus sluit je aan bij de kudde, laat het paard een stap naar voren bewegen zodat de leider kan passeren en sluit je dan weer aan. Wees voorzichtig en onthoud dat een paard lucht van de grond kan voelen, het krijgt kippenvel van al het stof; het is fantastisch als de leider achteruit stapt en de volger laat passeren; of, wanneer de leider stilstaat, draaft de volgeling stilletjes weg terwijl het paard zijn schouders ophaalt om uit gevaar te komen.

Als je je meer op je gemak wilt voelen in de buurt van paarden, zijn er waarschijnlijk veel voordelen aan verbonden. Paarden staan ​​heel dicht bij elkaar, ze voelen zich het meest zelfverzekerd als ze naast elkaar staan, familie of misschien vrienden. En de 680 nachtmerries die Hayes had gehad, leken helemaal niet zo erg als ze gescheiden waren. Zij aan zij is een geweldige manier om je paard te gebruiken, en voor degenen die echt "in vorm willen blijven" als een uitdaging, is dit een geweldige manier om het te doen. Bovendien zijn paarden een geweldige oefening voor circuittraining.

Als je bij een punt in de buurt van een bos komt en een pad zoekt, heb je misschien het geluk om een ​​goed onderhouden en goed onderhouden pad te vinden. Als je in de buurt van zo'n punt komt, blijf dan een constant tempo aanhouden totdat het bos smaller begint te worden. Vertraag op dit punt tot een draf of galop zonder geluid te maken, pas op dat u niet geobsedeerd raakt door het geritsel aan het bit. hij leert dat je op zijn rug ligt en je wilt dat hij vooruit gaat, hij zal vooruit gaan.

Once you are inside the woods, turn your horse out in nature and walk him at a pace he would naturally trot at home, early morning or later afternoon. Don't make a hurry, if you go too fast he may fly out the gate or even run into a deer or another horse. When you get to the end of the forest, let him have a couple of balls, and then try to walk him on the road on the other side of the forest, at a pace he would normally trot.

Ik heb een paar keer een nacht gehad, ik kon er precies zes tellen – geen mens heeft ooit een paard recht kunnen houden onderweg, het komt meestal een kwart mijl verderop – dus hoe meer hij kan nadenken over een lange -afstand spoor, hoe beter zijn uw kansen. En onthoud, de meeste grote bucks brengen nooit de dag door op de weg, ze jagen te voet. Ga nu naar buiten en heb plezier, onthoud veiligheid eerst vele malen opnieuw.

Leave a comment

Your email address will not be published.