Hoe uw hond te trainen

Puppycursus

Onlangs kreeg ik van een vriend te horen dat alle negatieve training helemaal verkeerd is en dat je het slechte gedrag van zijn hond totaal moet negeren. Nu was deze hond helemaal niet gemeen en was opgegeven voor een reden, en ik respecteer dat een mens niet gemotiveerd zou worden door woede om te werken met een hond die dit probleem heeft. Maar mijn persoonlijke ervaring is dat boosheid heel weinig helpt om je hond te leren vertrouwen. Boosheid is een van de redenen dat honden agressief zijn tegen andere honden, en het is een reden waarom de meeste honden niet getraind worden door hun baasjes.

De andere reden dat boosheid uw hond niet helpt om u te leren vertrouwen, is dat het uw hond er niet toe aanzet om u een plezier te doen. Het vertelt uw hond alleen maar dat hij u niet mag. En hoe leuk het ook is om je te behagen, hem vertellen dat we je gewoon niet mogen is geen oplossing.

In alle eerlijkheid, boosheid zal uw hond niet helpen om u te leren vertrouwen. Het vertelt hem alleen dat hij je niet mag. En als u wilt dat uw hond u vertrouwt, moet u leren hoe u uw hond moet trainen.

De meest succesvolle manier om uw hond te trainen is hem te belonen voor positief gedrag. En de meest succesvolle manier om uw hond te trainen is om hem met liefde en vriendelijkheid te behandelen. U kunt uw hond niets leren zonder van hem te houden, zonder hem met vriendelijkheid te behandelen. En dat is wat uw hond van u nodig heeft. En alleen maar zeggen dat je die hond gaat krijgen die helemaal afgericht is, betekent niet dat je die hond ook echt gaat krijgen.

Als u hulp nodig heeft met het trainen van uw hond of gaat het wel maar heel moeizaam is een puppycursus de ideale oplossing. Bij een puppycursus leert u precies hoe u het best uw hond kunt trainen. Na de cursus zal het veel makkelijker gaan en krijgt u de beste resultaat.

De meest succesvolle manier om uw hond goed af te richten is te begrijpen wat de hond leuk vindt. En de beste manier om te begrijpen wat uw hond leuk vindt, is om tijd met hem door te brengen. Als je tijd met je hond doorbrengt, leer je over hem. En de beste manier om over uw hond te leren, is tijd met hem doorbrengen.

En de meeste tijd die je met je hond kunt doorbrengen is gewoon met hem. Als u uw hond echt de beste training wilt geven, kunt u beginnen door gewoon met hem te zijn. Maar u kunt uw hond ook trainen zonder alleen tijd met hem door te brengen. U kunt leren hoe u uw hond moet trainen zonder tijd met hem door te brengen. Maar je zult toch wat tijd met je hond moeten doorbrengen.

Dus begin met tijd te nemen om gewoon bij je hond te zijn. Je hoeft er niet op uit te gaan en wat speelgoed te kopen, of een echte hond, of iets dergelijks. Je kan beginnen met gewoon te spelen met je hond. U kunt apporteren of touwtrekken, of wat uw hond ook maar leuk vindt om te doen. Als uw hond het leuk vindt om in een hoekje rond te hangen, dan kunt u hem aanmoedigen door hem te belonen voor het rondhangen in het hoekje.

U kunt ook wat tijd met uw hond doorbrengen op zijn bed. Of u kunt uw hond aaien en dan een traktatie op zijn bed leggen. Je kunt je hond zelfs een tijdje eten geven, zodat hij iets te aaien of te prijzen heeft, zodat hij op zijn bed blijft hangen.

Als je deze dingen probeert, weet ik zeker dat je hond met je om zal gaan en deze leuke dingen zal gaan doen. En dan zul je merken dat je hond met je omgaat en zijn favoriete dingen doet. En niet meer blaffen en springen.

Leave a comment

Your email address will not be published.