Mieren miniatuur

Mier, Insect, Dier, Arthropod

Na er de tijd voor genomen te hebben en handgemaakte ontwerpen voor miniatuursculpturen gemaakt te hebben, ontdekten we een ongelooflijke. Een vorm van een herenhuis gemaakt van zwarte leistenen meubels, paarse kroonluchters, en een witte kroonluchter gemaakt van glazen pijp filamenten. Een huis dat met een mes uit elkaar was gescheurd zonder enig teken van de personen die het hadden gebouwd.Alles van wijsheid die schuchterheid uitstraalt, gaf fase aan een plotselinge instorting en verbrijzelde. Een stalen bordes van een trap verfrommelde, en de hele trap lag op zijn buitenrand.

De plaats van het oude huis kan niet worden getoond aan bezoekers die niet over het nodige begripsvermogen beschikken, omdat het gewoonlijk een doolhof is dat wordt gevonden door een bezoekende gids die niet in staat is antwoorden te vinden over de verborgen betekenissen van deze plaats. Daarom is het moeilijk voor andere mensen om te denken dat deze plaats een eigen figuur heeft in dit verhaal. Als niemand ervan wist, dan zou het zijn alsof deze plaats verdwenen is.  Mierenkolonie kopen

Grillner:Een mysterieuze villa kan worden gevonden in de Engels-sprekende leden. U moet vrij zoeken door zeldzame maar interessante materialen, gezocht in de andere leden gebied van deze wereld.De nieuwe inhoud gegenereerd door onze vergadering die overeenkomt met een scala aan belangen van de spelers ‘visie en vertegenwoordigt unieke smaak.

Leave a comment

Your email address will not be published.