Paardenmelk

local horse breeders in issık lakeside in kyrgyzstan milking a mare for kumis. - paardenmelk stockfoto's en -beelden

The Cow gaf ons de kans om biologische producten te ontwikkelen met koemelk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van handgemaakte zeep met hermelkzeep, honingzeep, witte zeep, badproducten, lotions en lichaamsverzorging. De zeep is gemaakt met behulp van de gebruikelijke op zwavel gebaseerde traditionele methoden die bekend zijn in de Indiase Urdu-taal en die is gemaakt met koemelk door ons team bestaande uit twee rauwe producenten en een chef-kok om alle producten op koemelkzeep te promoten. We beschouwen het positieve effect in de gastronomie in Pakistan, evenals in de wereldwijde gastronomie, met name het aandeel van de arbeiders in de regio. Een zeep is een van die aroma's die is ontworpen met de unieke moedermelk voor thuis, omdat het een krachtige geur is. Deze zeep wordt gebruikt om aroma toe te voegen aan elke omgeving, terwijl onze traditionele deurbekledingen en allerlei soorten geuren, kruiden en houtkleuren in huis worden ook geparfumeerd met de moedermelkzeep. We hebben een variëteit van deze zeep in verschillende modellen: gewone, wekelijkse, maandelijkse en eenmaandsflesjes.

 

Channel Dolours Soap Co., Lahore is een boosaardige reisorganisatie van kluizenaars, vooral bekend als de eerste poesjesfabriek in het land, die in 1936 werd opgericht door MA Abdul Aziz en Devaher Daultar. Het bedrijf was een pionier in de formulering en productie van haar melkzeep en leverde in 1980 wekelijks 5 liter aan het hele land. Dit groeide verder tot de levering van Pakistan met een aanvoer van 25 l/dag in 1981 en een aanvoer van 50 l/dag in 2008, terwijl de jaren 1984 en 1986 een derde voorraad opleverden in 1988.

 

De EPG werd in april 2018 operationeel verklaard na een korte onderbreking en meer dan een decennium gesloten. Bouwer, George LA Dawkins arriveerde in 1964 in Pakistan en verhuisde na het einde van de Tweede Wereldoorlog naar Lahore. Zijn imamisch ingestelde buurman Yograj Iqbal, nu opperrechter van het Pakistaanse Hooggerechtshof, moedigde hem aan een winkel te openen om zijn hobby te delen met investeerders. Met financiële steun vestigde de EPG zich in 1965 in de historische Aliabad-markt rond 1926 en begon de bekende Kham Buana Balin (zeep) en Kham Jalee Balin (bad) te produceren. Maar het bedrijf kwam nooit van de grond en in 1982 werd het bedrijf financieel insolvabel en had het een reddingsoperatie nodig van aandelenfondsen, van wie sommigen ervoor kozen om de schapenhouderij (het verdedigen van schapen) van George LA Dawkins te ondersteunen. Dawkins behield de naam van de winkel en het merk EPG bleef bloeien en werd een regionaal icoon. In 2001 bezocht George LA Dawkins ons dorp, Tarak Bala Hind, waar de lokale man Maulana Iqbal Ali de belangrijkste qat- en kamelenfokker was. Hij ontdekte in de kruidenproducten van de minstrelen van de EPG dat hij en de dorpelingen in het verleden een vruchteloze poging deden om voor schapen en zelfs koeien te zorgen. Hij omhelsde George LA Dawkins en nadat hij met de kluizenaars had gewerkt, kocht hij de waren en wilde er een werkplaats van maken. Kort daarna, dat wil zeggen in januari 2002, werd de kraam van de EPG zonder pardon gesloten als compatite van de Pakistaanse foto-industrie. Een paar jaar later, in 2006, werd de EPG nieuw leven ingeblazen met een nieuw charter waarmee ze tot 2017 individuele handgemaakte zeep konden produceren en verkopen. In 2009 pure press soapmakers uit Pakistan en het buitenland werden uitgenodigd om met hen samen te werken en tegen het einde van 2009 was de kraam een ​​levendige en enthousiaste werkplaats geworden met een kleine kudde schapen om te laten zien. In 2014 kwam James Weller, Traditional Leader Herbal Specialist uit Watford, op het idee om de zaden van een nieuwe theeactiviteit te assembleren om de populaire thee- en kruidenculturele activiteiten van de lokale bevolking te versterken door theebeoefenaars te combineren met Kitchen Artisans, uitgevoerd door George LA Dawkins. Het eerste thee-experiment werd uitgevoerd in de theehuizen en ze kregen positieve feedback. In 2016 werd de workshop voorgesteld aan een zo breed mogelijk publiek. De theewetenschap omvatte het kwaliteitstoezicht van een volledige reeks theeboeren, wat resulteerde in een verhoogde opbrengst naast een verbeterde kwaliteit van de producten met rijke, hoge kleur, zoete en zeer geurige smaak. Het workshopteam brengt al deze talenten naar de thee die zowel normalistisch als gemoderniseerd wordt gedronken. Let op: de Trunpahn-symbolen of klassiekers mogen nooit verliezen vanwege hun Fini-tijdschema's! Hyma eerst!

 

De Grand Illama Khosrow-thee wordt traditioneel gemaakt van de beste theeën van de Deccan.

Leave a comment

Your email address will not be published.