Waarom een hond een harnas zou moeten dragen

Dog Copenhagen

Waarom een tuigje voor uw hond? Veel mensen vragen zich nog steeds af waarom een hond een tuigje zou moeten dragen. Ze gaan ervan uit dat honden een kracht in hun poten hebben die geen bescherming nodig heeft. Ik moet hen deze vraag stellen. Vanuit mijn oogpunt zullen honden aanvallen als ze het gevoel hebben dat hun veiligheid wordt bedreigd. Hoe vaak heb je een hond zien proberen aan te vallen zonder enige waarschuwing?

Het natuurlijke instinct van de hond is om zijn roedel/familie te beschermen. Dus als een hond aanvalt, beschermt hij zijn eigenaar, of het eigendom van zijn eigenaar, tegen aanvallen. Het is natuurlijk voor hem om dit te doen. Als een hond wordt aangevallen door een andere hond en hij bloedt door de doorboring van de tanden van de andere hond, komt zijn baasje helpen. Als je een hondeneigenaar bent, en je kiest ervoor om bij je hond te blijven en zo, dan neem je de hele verantwoordelijkheid op je om je hond te beschermen. En je weet het.

Alleen omdat hij deze 3 eigenschappen heeft, wil niet zeggen dat hij geen terughoudendheid nodig heeft. Hij moet altijd beschermd worden tegen kwaad. Dit is wat het harnas doet. Wanneer u het harnas of de zachte nylon copenhagen om uw mormel doet, wikkelt het zich rond de basis van zijn kaak. Als u aan de lijn trekt, komt de halsband omhoog en beschermt de keel van uw hond. Nu zie je waarom het harnas is gemaakt. Het beschermt de keel van uw hond.

Waar kunt u deze apparaten kopenDeze riemen zijn te vinden in dierenwinkels en zijn ook verkrijgbaar bij sommige warenhuizen of dierenwinkels. Sommige kunnen ook online worden gekocht of via andere fokkers. Doe je huiswerk. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe u de juiste maat moet nemen voor uw hond; een Chihuahua is bijvoorbeeld een andere maat dan een Duitse Herder.

TipsHier zijn enkele last-minute tips die u kunnen helpen.

1. Er zijn riemen die speciaal gemaakt zijn voor het aanlijnen en trainen van buitenhonden, en die zijn een beetje anders dan normale riemen. Als u een hond aanlijnt, doet hij dat ook. Zorg ervoor dat hij genoeg eten en water heeft.

2. Als u uw hond een te losse halsband omdoet, waait die zo af en merkt hij er niets van.Als uw hond ongemak ervaart in een gebied dat u kunt zien, dan is dit waarschijnlijk het probleem. U zult het niet kunnen zien, dus hij is nog steeds in orde. In plaats van een losse halsband om uw hond te laten zitten, controleert u de halsband dagelijks om er zeker van te zijn dat er geen matjes of restjes zijn en dat hij niet te strak zit. U zult altijd willen controleren wanneer hij zijn halsband om- of afdoet om er zeker van te zijn dat er geen tekenen van zwelling of verwonding zijn.

3. Als je dat niet doet, zal hij zijn tanden beginnen te verliezen door ouderdom. En dat wil je zeker niet. Het eerste wat u wilt doen is zijn gebit laten reinigen door uw dierenarts.

4. U wilt er ook zeker van zijn dat zijn teennagels regelmatig zijn. En als uw hond lange nagels heeft, dan moet u ook deze nagels laten knippen door uw dierenarts.

5. Tegenwoordig zien onze huisdieren er ongelooflijk beter uit door het dieet en de beweging die ze krijgen. Sommige dierenartsen raden tot 2 uur beweging per dag aan.

6. Socialiseren van uw huisdier is uiterst belangrijk.U wilt ervoor zorgen dat uw hond krijgt blootstelling aan niet alleen andere mensen, maar andere honden ook.

Leave a comment

Your email address will not be published.