Hoe kies je de juiste hond

Hondenuitlaatdienst

Honden uitlaten

Recente DNA studies tonen aan dat honden van gemengde rassen steeds meer voorkomen. Dit wordt waarschijnlijk toegeschreven aan de toename van het aantal hondenrassen. Hoe meer hyperkinetisch een hond is, hoe meer genen hij oppikt. Een ras dat voor 90% zuiver Labrador is, kan maar liefst 3,3% gemeen hebben met een ras dat slechts voor 2% bestaat. Dit is duidelijk te zien in het werk van Gonsense Labradoodle fokkers.

Waarom honden van gemengde rassen?

Sommigen geloven dat gemengde rassen gezonder zijn omdat ze een bredere genenpoel hebben. Anderen geloven dat het mengen van zuivere rassen de mormels eigenschappen laat behouden die niet in het zuivere ras zitten. En laten we niet vergeten dat alle gezonde dieren tegenwoordig afstammen van de Afrikaanse springstam. De Afrikaanse springschimmel veroorzaakt alle oorontstekingen bij honden. Het is aanwezig in de alvleesklier, de schildklier, en de hersenen. Zijn aanwezigheid in de hersenen draagt bij tot het ontstaan van allerlei mentale stoornissen.

gemengde rassen hebben vaak een beter gangwerk, en zijn dus atletischer dan zuivere rassen

Het is mogelijk dat het mengen van rassen uw puppy kan helpen als u de juiste hond en de perfecte mix kiest. En laten we eerlijk zijn, de meeste puppy’s die in dierenwinkels of op puppywebsites terechtkomen, zijn niet op de juiste manier bij hun moeder weggehaald en kunnen in meer of mindere mate ziektes en problemen hebben. Ook moeten we de term zuivere rassen niet verwarren, want ze hebben verschillende betekenissen. De Amerikaanse Kennel Club beschouwt de zuivere rassen als de meest zuivere genetische stammen, terwijl de Engelse Kennel Club en de Amerikaanse Kennel Club een hond alleen als zuiver beschouwen als hij afstamt van ten minste drie generaties zuivere ouders.

Zuivere rassen of gemengde rassen

Als u uw ideale hond op een website of op een advertentie ziet staan met “zuiver bloed”, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met zuivere rassen. Maar als je hem ziet als deelnemende puppy aan een wedstrijd is hij misschien niet zuiver. Het zou een gemengd ras kunnen zijn. De gevaren van het fokken met bekende of geregistreerde zuivere rassen mogen niet over het hoofd worden gezien. Nieuwe eigenaars van een geregistreerde hond van een zuiver ras moeten een gesprek en een volledige gezondheidsscreening door een dierenarts laten uitvoeren.

Sommige ontwerpen hebben meer van een verscheidenheid van kleuren en patronen om uit te kiezen dan anderen. Speelgoed en teacup honden kunnen de kleuren van de keuze.

Gewoon omdat je de aandacht van een paar mensen te trekken, betekent niet dat je moet je keuze te beperken tot die ene persoon. Als u streeft naar een echt unieke hond hebben plezier het kiezen van uw hond.

Er zijn tal van designer hondenkleding en designer hondenbedden en dekens beschikbaar. Top mode-ontwerpers hebben hele couture hondenkleding gemaakt in de afgelopen jaren.

Top mode-ontwerpers krijgen een deel van de enorme markt als het verwennen van de behoeften van de hond wordt overwogen.

Bij het omgaan met de functie en het uiterlijk van hondenkleding is één ding om in gedachten te houden het comfort. Goede hondenkleding wordt gracieus gegeven en nooit gebruikt als een middel om slecht gedrag te bestraffen. Vergeet niet dat de hond de beste vriend van de mens is en ons onvoorwaardelijke liefde geeft. Geef terug aan de adoratie die ze je geven.

Jelly babies, Pampered pets en Chihuahuas vormen speciale uitdagingen omdat het niet zo gemakkelijk is om hun grootte, vorm en gedrag te voorspellen. genetisch voorbestemd voor bepaalde gezondheidsproblemen zijn niet altijd voorspelbaar. De volgende groottecategorieën zijn gepredisponeerd om in deze subcategorieën voor te komen.

baby’s, speelgoed, medium small, large en extra large maten

baby’s, speelgoed, middelgrote kleine, grote en extra grote maten zijn gegeneraliseerde figuren.

Generieke stijl commando’s, zoals af, neer, zit en blijf moeten worden gericht aan een hond met behulp van een generieke commando om mee te beginnen.

Hoewel het niet realistisch is te verwachten dat we de grootte van onze hond (ani, ari offi, hi) rechtstreeks naar ons hoofd kunnen sturen met woorden, kunnen we binnen 2inis komen door het bovenstaande systeem te pipen, waarbij dit de eenvoudigste methode is.

Opties voor de pijpmaat:

Uw keuze van de grootte van de pijp zal worden bepaald door een combinatie van het gewicht van uw hond, hoogte, wateropname en de hoeveelheid haar die de hond verhaart.

Vet of lelijk is, zoals het klinkt, wat u krijgt als uw hond vet is of geen haar heeft.

Een oefening om terug te keren naar de basis van goede kleding voor uw hond is het vaststellen van de schedelvormen zoals die voorkomen bij de verschillende rassen.

De———–40 weglaten

Iemand die aan de voorkant denkt, kan het accessoire helemaal willen weglaten. In dat geval moet hij of zij niet verbaasd zijn als de hond zich toch van top tot teen blijft opzuigen. Dat is een heel goede manier om het nut van het accessoire in te zien.

De oplossing is heel eenvoudig

Het enige wat wij (de hondeneigenaars) willen is het beste voor ons huisdier.

Leave a comment

Your email address will not be published.